EMAIL: INFO@AUTOSERVICEDRENTHE.NL  -  TELEFOON: 0592 - 201071   -  GEOPEND: MA T/M VR  08:30 TOT 17:30 UUR, ZA 08:30 TOT 12:30

facebook_page_plugin

APK keuringen

De APK keuring is een keuring die elk jaar weer terug komt. Bij deze keuring word gekeken als de auto nog voldoet aan de europese wetgeving. Naast de technische staat waar het voortuig zich in bestaat word ook streng gecontroleert naar de milieu eisen.

De Rdw stuurt u een brief 2 maanden voordat de apk daad werkelijk afloopt. U kunt binnen die 2 maanden een afspraak maken bij ons om de apk keuring te laten uitvoeren. Bij eventuele gebreken of mankementen zullen wij altijd in overleg met u de auto repareren en klaar maken zodat hij weer voldoet aan de wetgeving. Zodra dit gedaan is kunnen we de auto weer afmelden als goed gekeurd.

Mocht uw apk datum al vervallen zijn, dan is het slim om direct een afspraak te maken. Want bij voertuigen waarbij de apk verlopen is, maar wel op de openbare weg bevinden kan uw auto verzekeraar moeilijk doen qua dekking en riskeert u een boete van de RDW.

U heeft bij ons een APK voor €39.95 All-in, dit houd in incl. 2e herkeuring en administratie kosten!

Controleer hier uw APK verloopdatum:  

Boven