Car cleaning

Autoservice Drenthe

Car Cleaning

Tijd om uw auto eens van band tot ruitenwisser schoon te maken.

Wat gaan we doen?
Een auto wassen kan op vele manieren, maar er is eigenlijk maar 1 goede manier: en dat is met de hand. In onze werkplaats is alle apparatuur aanwezig om uw wagen top te cleanen. Aangezien we een standaard hebben dat we iedere auto met een schitterend resultaat afleveren werken we alleen met de beste merken en producten.

Het interieur van uw auto er weer als nieuw uit laten zien? Laat dan uw auto interieur reinigen. Tijdens deze behandeling zullen wij uw autobekleding grondig reinigen en wordt het gehele interieur op vakkundige wijze onder handen genomen. U kunt hierbij denken aan een volledige reiniging van de bekleding, het dashboard, de vloer en het gehele plafond. Uw auto komt er weer helemaal nieuw uit te zien en u kunt daarnaast ook genieten van die heerlijke frisse geur. Alsof u daadwerkelijk net de garage uit bent gereden.

Waarom uw interieur laten reinigen?
Er zijn verschillende redenen om uw auto interieur te laten reinigen. In de loop van de tijd zal uw autobekleding vuiligheid gaan bevatten. Dit kan komen doordat er huisdieren in de auto worden vervoerd, doordat er gerookt wordt in de auto, maar ook door het reguliere gebruik. Er komt immers vuiligheid van buiten mee de auto in. Ook etensresten of drinkvlekken kunnen in de bekleding trekken. Door uw interieur op vakkundige wijze te laten reinigen, komt uw interieur er weer als nieuw uit te zien. Heeft u lederen bekleding? Dan kunnen wij de bekleding ook voor u invetten zodat deze er weer mooi en glanzend bij ligt.

Wat kunt u verwachten?
Wanneer u ervoor kiest om uw auto bij ons te laten reinigen, zullen wij uw interieur ook met stoom reinigen. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen de oppervlakkige vlekken, maar ook de vlekken die er al langere tijd zitten of de vlekken die helemaal diep in de bekleding zijn getrokken, kunnen verwijderen. Daarnaast stofzuigen we uw auto, worden de ventilatieroosters doorgeblazen en de kunststof delen worden onder handen genomen. Ook de kofferruimte zullen wij vakkundig reinigen. Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice!

Kom langs of maak een afspraak
Wilt u uw auto interieur laten reinigen? Dan bent u van harte welkom om langs te komen. Heel graag tot ziens!


Autoservice Drenthe

Vraag stellen

We hebben uw vraag ontvangen en proberen die snel te beantwoorden.
Openingstijden
  • Maandag 08:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag 08:30 - 17:30 uur
  • Woensdag 08:30 - 17:30 uur
  • Donderdag 08:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag 08:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag 08:30 - 12:30 uur
  • Zondag Gesloten